yesterday's feelings.put on your dancing shoes and come sing the blues with me

sovmorgon till tolv. lyyyxliv.


let's run away

4917757579_56826029c9_z_large

teenage dream

jag är ju sådär sinnessjukt trött idag, och jag förstår fortfarande inte varför jag inte ligger och sussar sött vid denna tidpunkt. jaja. ett glas vin, the carnivales och Bella&Nora och humöret på topp. jag kan nästan inte sova. fast jo, det kan jag visst! tjing


för allt vi drömde en gång


save your life before he's steeling it from you


fredags

mjukiskläderna på. sexandthecity maraton. te & marabouchoklad smak passionfruktchili. söndagar i ett nötskal. vad som hände igår återberättas en annan tid. nu 10e avsnittet för idag.

GRATTIS LISA!lisa fyller arton idag och det firar vi med tårtkalas och skumpa. ikväll blir det utgång och fakkkkkka ur. kanske. kräfttjohejet igår var en trevlig tillställning med kärrtorpscrew och nostalgimusik. spicegirls, magnus uggla och nubbevisor.

hoidjgifdjgodfgmeet me halfwayen korsikabild på denna fredagskväll. inge veronica eller isak. skit också. kanske blir lite kräftisefterfest i finasköndal hos Siri, kanske hamnar vi på en öde parkbänk och pratar om livet. viiifårseeee..

saknar dig sen du försvann

har genomlidigt en lång skoldag, hämtat skitungar och gjort en pannkakstårta. det vanliga är här. välkommen tillbaka..


i staden växer inga blommor

http://userserve-ak.last.fm/serve/252/38234057.png
fredagsunderhållning. 20.00, gröna lund

Whether you are sweet or cruel, I’m gonna love you either way


strosa genom trånga gränder. skratt som gav kramp i magen. sippa champagne. ta eftermiddagsnap. uptäcka nya städer. äta glass. turkosa bad. frukost med chokladflingor. tågresor. bakispizza på speedrabbit. mitt-i-natten hamburgare. döner på frankfurter allé. natt på en tågstation. från och med du. plastflaskevin. höga amsterdamare. kaffe. mojitos. slim i paris. svettningar på varma klubbar. bakisfilm shrek2. shorts,linne & gladiatorsandaler. kortspel. blåsta fransmän. det var så roligt och så fint och så härligt, jag vill göra om det. om och om och om igen!

there is a whole and I tried to fill it up with money

onsdag. jaha. pappa lagar lasagne och jag har tittat på en romantisk komedi med George Clooney och ätit sisådär 750 vindruvor. Den slutade lyckligt, ja filmen altså. med en kyss i regnet och de-levde-lyckliga-i-alla-sina-dagar..

Jag vill också någongång i mitt liv stå där i regnet med mannen i mitt liv och liksom glömma bort att jag är blöt och att håret klistrat sig fult längs kinderna. Här i Sverige kan vi ändå glädjas över att iallafall ha majoritet regndagar, att få tag på mannen är en helt annan sak..


en gång var vi också små

vissa personer gör mig bara så glad.


en sån vill jag ha

Tumblr_l7d0a2xa1t1qa4xrfo1_500_large_large
weheartit

som min vän julia salite skola. lite vänner. lite träning.
lite sol.
lite regn.
lite depp. lite lycka.
imorgon börjar skolan klockan tolv och jag ska sovasovasova tills jag vaknar, utan någon äcklig alarmklocka som väcker mig.

jag känner mig lite hopplös idag..

I loved you first I loved you first
sheislostLINDEX


loweo

something good can work

back on track och skolan kändes inte så jobbig som jag förväntat mig. kanske för att vi enbart var där och bokstavligt talat vände i dörren efter upprop, kanske för att jag för första gången har fått ett soft schema och ser ljuset i tunneln efter 11 år i skolan. tänk att man tar studenten om mindre än ett år. helt otroligt.500 days of summer

Ogaaajr8lw0qccy4wr6zbhphxfibvkuw6atib1mdvk6suhkrxvp141hw4fkkrhyoolpaovwq2c8d-94pfurkb9ioetqam1t1upfa30j4rb2zjpbe2egur7heqfqh_large
weheartit

de får ingen belöning men de kräver ingenting. bara gör, biter ihop och håller käften

känner mig omotiverad. solen gjorde mig lite trött. och matt. lite såhär jag-orkar-inte-ta-itu-med-något matt. och tom. tom på tankar och känslor. det finns lixom inte något som är färgglatt, så som i alla disneyfilmer. tänk om man fick leva i Alice underland eller willywonkas chokladfabrik. tänk det.
nu ska jag duscha aldeles för varmt, göra te och kolla på sexandthecity, kanske hjälper det mig lite.


hang with me


hero of war

såg Upp och Stockholm boogie igår och myste aldeles lagom. en lång natts sömn, jag är utvilad och tar till vara på mitt livs sista sommarlovs dag. imorgon är det skola. ska jag skratta eller gråta..


jahaaaja

Rolling-stone-true-blood_large

om du aldrig provar hur kan du då vara säkernu är jag utkörd ur huset på grund av brors bandmiddag där endast mammorna var inbjudna. de ska altså få sitta och dricka fint vitt vin, äta både för, varm och efterrätt och också besitta Mitt hus. jag som gärna skulle sova bort denna lördag utan planer. i mitt huvud har jag ändå bestämt mig för att våldgästa Caroline, köpa choklad och hyra en fin film, så det är vell så det kommer att sluta, sista riktiga kvällen av sommarlovet, yey..

late nights

Tumblr_l7fa48tbqb1qc6uhto1_500_large
weheartit

champagnespringer iväg på fest hos en Kalle(Calle?) som jag förhoppningsvis kommer känna när kvällen är slut. haft en fin dag med shopping och fika med Denice. askalas. nu äre fest!

hahhah


jag petade Cimon på axeln: "ursäkta.. eeh, hej Cimon!"
"eeeöööh... hej(?)"
Blondinbella vände sig om. jag fick panik
"oooj, heeej Bellaaaaaa... ehehhheh... he... kan vi ta en bild med ... eeh.. eer? "
cimon: "öööh... . hahah.. jaa det ska vell gå bra .. eheh*stelt skratt* "
Bella gav oss mördarblickar men när kameran kom fram visades colgateleendet iallafall.
jag ser bara rädd ut.

förlåt, men jag bara behövde..
onsdag 18/8

SNYGG

Robert-pattinson-vanity-fair-outtakes-robert-pattinson-9269461-460-583_large

don't stop believin'

asrolig kväll igår som började hos Carro med Johanna, greekshots och vin, till K15 för att möta Nora och Lilian, ta bild med (hej jag är fjantig) Cimon och Blondinbella och avslutades med taxi hem från en jättehärlig kväll på Collage. På ett sätt är Sveriges nattliv så drygt, allt är snordyrt och folk är allmänt reserverade och rentutsagt tråkiga, men å andra sidan så kan svenskar klä sig, och får man dem att släppa lite på fasaden så kan de faktiskt vara trevliga, de också.en tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din

Tumblr_l6b1cusjfh1qazopyo1_500_large
weheartit

as Im watching you walk away


ikväll blir det utgång med Carro. tills dess packa upp, bestämma outfit, fixa partymusic och duscha. peacee

ja tack!

http://definitivetouch.com/wp-content/uploads/2010/07/Burberry-Prorsum-Shearling-Funnel-Neck-Aviator-Jacket-01.jpg

Burberry Prorsum Shearling Funnel Neck Aviator Jacket...(?)

..

Tumblr_l6fwc20pu51qbezbuo1_400_large

have you ever tried to sleep with a broken heart


floors and wine
tjing


barcelona

we've been there

Tumblr_l702x5cw8i1qcsx93o1_500_largeTumblr_l6zob2ezwq1qcg5ioo1_500_largeTumblr_l6zggs8wz11qd50gjo1_500_largeTumblr_l75bl4yehr1qa53bzo1_500_largeTumblr_l6zd2kp8on1qc8wb1o1_500_largeTumblr_l6z0kmgqfv1qc1wlho1_500_largeTumblr_l76vcylyuq1qc3hf5o1_500_largeTumblr_l6zwthfq9u1qcvvy3o1_500_largeTumblr_l70528rsqd1qcazr3o1_500_large

från och med nu

har släppt greppet om min resefamilj och sagt hej till hemma. jag vill åka iväg. igen och igen och igen. tågluffen kom lika snabbt som den tog slut. nu är det en vecka kvar till verklighet och rutiner. en vecka kvar till sista året i skolan. jag ser fram emot det, och när det tar emot som mest finns underbara minnen att plocka fram.
nu ska jag packa upp, äta mat och sova. är det något man har längtat efter så är det sin egen säng!

RSS 2.0