dreams

20080820015214
weheartit

Who says I can't be free from all of the things that I used to be. Rewrite my history, Who says I can't be free.


skåne2010

like a warm summerbreeze

I think love will come towards me like a warm summerbreeze.
I got my head among the clouds and I will never be free.
I´ll spend many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


lights out forever


imorgon drar vi. heeelt jävla oförståeligt! aaaaaaaaaaaaaaaaaaah. fyfan vad kul vi ska ha!!!


don't forget to cry at your own burial


I could really use a wish right now


hemma från finfina sandhamn efter båtturer och kalla bad. hemma igen altså. hemma igen och vänder. tre ynka dagar och vi är påvag ut på vår efterlängtade eurotrip. först berlin. sen paris. sen barcelona. tre jävla veckor av sol, tåg, bästa vänner, hostels, uteseveringar, kvällsfikor, skratt och gråt av lycka. snart kommer julia hit som jag knappt har sett på fem långa veckor(!!!!). lycka.


pics från sandhamn

sans soleil


love the way you lie


tillbaka från skåneland med ett humör på topp. tidig uppstigning imorgon och slänga ihop det viktiga man behöver för att överleva en natt på sandhamn. tjingeling.
5 dagar kvar till tågluff. herre. guuuuuud. aaaaaaaaaaaaaaaaaah.

vi är i berlin om mindre än en vecka

4662538199_b8fa3fa5b6_z_large



Love me to pieces



har haft en skön dag, träffat caroline, ätit jordgubbar och svettats i solen. vad jag älskar sverige. är det fint väder här i lilla landet så finns det nog inte något finare. utsikten över stan från skinnaviksberget när solen går ned, fåglarna som skriker, vinden som fläktar och doften av hav som slår en när man åker djurgårdsfärgan, promenaderna hem i ljumma sommarkvällar genom ett lugnt, ljusnande stockholm. jag älskar det.

imorgon bilar familjen ner till skåne för att njuta av värmen på utomlandsstränder och för att träffa farmor och farfar. mmmmmmhhm. sommar. någon som märker att jag verkligen verkar njuta av livet? ja förfan, det rullar alldeles underbart just nu. det känns bra nu. det går bra nu.

I'm lost, lost in dreams and reality

Tumblr_l4vtm2uadi1qa8mwxo1_400_large
weheartit

I need you now



yeeez

utgååång med snyggnooora. raaaawr





don't fucking tell me what to do


dancehall queen



hemma från  peace. gaaaah. helt jävla spårat galet kul. robyn var grym, lily allen var snygg, mika bra, the kooks var höga, melissa horn helthelt underbart, daniel lemma, markus krunegård & martin johndo var störtsköna, jay Z COOOOOL, och miike snow langade värsta draget. saknar människorna, saknar gemenskapen, saknar hela grejen.

ikväll drar jag en spontantripp till Saras land med Denice och langar mystisdag. grill, bad och tjejsnack låter enormt oemotståndligt.
bloggen lägger jag på hyllan sålänge. peace

RSS 2.0