peacelovemusic


Tumblr_l4l855zeqk1qbxpl6o1_400_large

dags för peace! en vecka av kärlek, nya vänner, gemenskap, frihet, fest, musik och så lite jobb. tjing på den!

we no speak americano


heeelt såld. så jävla skön låt.

let's do it togheter


korsika

cry when you get older



såhääär glad är jag för att jag tog en impulstur till ön där min bästa vän håller hus. helthelt underbart. och såhär glad är jag att peace&love börjar imorgon och jag ska trängas i mitt lilla tält med två saknade underbaringar. nu är det packningsdags. Nora har lovat att telefonpacka med mig. yeeeeha.

korsika


forever young

home sweet home. men när jag väl anländer till lilla landet lagom försvinner de flesta. och så råkade det vara midsommar idag. julia flög till usa, Carro finfestar på ön, bella på en annan ö och nora i ett sommarhus jag glömt vart de låg. allt detta stod inte i mitt schema.
men med gudomliga jordgubbar, soligt väder och en förhoppningsvis händelserik kväll är jag ganska på banan ändå. korsika var en underbar plats, jag klagar inte alls.


du byggde upp mig bit för bit, igen


If i can make it here I can make it anywhere

20080614085622


nu åker jag, be back innan midsommar. sakna mig inte för mycket. fast jag kommer sakna er. tjing♥

a sweet escape

passade mina fina små kusiner igår och kvällen gick som en dans. kvartöverelva var jag hemma igen och började packa. min väska väger i nuläget nog sådär kanske 10 kilo för mycket. pappa har lyft fram personvågen och väger våra väskor fram och tillbaka för att få "perspektiv". jag vägrar iallafall slopa någon av de klänningarna eller shortsen jag packat ned. det är heeelt hans problem om det blir övervikt.

planet lyfter 16.30. gaaahahaaa.

Tumblr_l3vfiulr5z1qabqd5o1_400_large
weheartit

arg, trött och ledsen

har för övrigt fått mina betyg hemskickade. asså jävla äckliga kärrtorp. fanjävlahelvete.


far far away

20080906053339http://nature.wallpaperme.com/3050-2/Fortress+at+Bonifacio+Corsica_+France.jpg
imorgon klockan 19.00 kommer jag vara här. där? Korsika. förvirrad.


Just you and me

för att ta gårdagskvällen i snabba drag. jag missade bussen 19.15 och jag och julia tvingdes vänta i några år innan vi tillslut nådde vitabergsparken och en liten tanig skara från SM2C. Vi satt i ringar, fick ont i rumpan, sprang iväg och kissade, sjöng lite, pratade lite. någongång vid elva var vi relativt fulltaliga av klassmedlemmar och vid tolvslaget blev det jamåduleva-skrålande för julia i kör. tre minuter senare sprang jag, nora och julia iväg för att ta julias krogoskuld och träffade på köpet några mer eller mindre köriga och evisa män som snällt bjöd hela laget på öl, fler än en gång. vi tackade och tog emot. 03.08, ute på gatan, runda under fötterna och upptäckte att det var torsdag och altså ingen tunnelbana i verk. surt. för trötta för att reflektera över verkligheten vandrade vi hem i ett varmt sommarregn genom ett ljusnande sköndal.
04.15. hemma och deckad. ordagrant.


black and white

Tumblr_l3sma0yhsu1qag73jo1_500_large22165_301099156384_631771384_3322775_6761229_n_large
ffffound

GRATTISGRATTIS JULIA


tusen grattis till julia som blir arton, vuxen och myndig idag!♥

TGIF

Tumblr_l3kcilmrp11qabqd5o1_400_largeTumblr_l3kekvdm1g1qabqd5o1_400_large4498153459_41f541d657_large_largeTumblr_kykzydykhc1qb195yo1_500_largeTumblr_l3tdy1ywmf1qa13cao1_400_largeTumblr_l3akj4wk6o1qza7yjo1_500_large

I wish you was made just for me

just idagidagidag är dagen som man har väntat och längtat efter så otroligt länge. och så var den här. med lite saft och torra kakor, djurspillning på skansen och tusentals studentflak. och vad mycket som kommer med detta. korsika, långa sovmornar, festival, varma sommarnätter, tågluff över europa, öl, släktträffar och att bara chilla. det är fullspäckat från dag ett till tio veckor framåt. och jag är så glad.




When you get what you want but not what you need

frågan är bara vad man ska dra på sig till skolavslutningen imorgon..
när man var liten var det så himla enkelt. en sommarshoppingrunda
med mami och någon vit kreation var kirrad. med nu .. nu ska vi
bara tragiskt sitta och lyssna på kärrtorps kör som sjunger lite siochså.
är det ens ett krav att vara vit? eller blommig ?
får man inte vara rockchic eller något annat finurligt ?


Wednesday

jag och Julia såg utspringet i kärrtorp. när studenterna kom utspringande liknade de en hjord med kor som precis släppts på grönbete. kostymer och klänningar med mössan på huvudet och lyckan i deras ögon och leendet på deras läppar är utan tvekan det finaste jag upplevt på länge. det var verkligen så fint. jag och julia var som i extas. men bara ett år kvar. helt jävla sjukt. helt. jävla. sjukt.


förraåret, eriks mössa..

save tonight

ineversaidyes:  (via to-young)

yousaid


I'm not afraid to try again. I am just afraid of getting hurt for the same reason

kom nyss hem från skönt parkhäng i vitan. imorgon är det brunch med juliiiiaaa, massa studenter och SJ och barnvaktande. tjooho. sen är skolan slut. katchiiiing. godnattkyssar

Tumblr_l3jdxybpji1qb1ybbo1_500_large
weheartit

dreams of a faraway dreamer

20090414132631


If I ever feel better

en-såndär-tisdag-som-inte-kommer-kommas-ihåg men som ändå är vardagsfin. om en halvtimma ska jag ut på äventyr med picknick och fina människor. och idag bokade jag och tre brudar flyg till london på höstlovet. yeeeeeey, 2010, året då pengar rullar ut och inget rullar in, meeen man lever bara en gång!



I keep dancing on my own



darling



justeee, har glömt att visa mitt KAP från i fredags. ringen till vänster, min nya älskling, 249 rikstaler och den var min och nu kommer den hänga med vart jag än går. den till höger följde också med, 39:-. katchiiing

with me

Tumblr_l3izqszpeh1qb1ybbo1_500_large
weheartit

like no other



If I can make it here I can make it anywhere

helgen försvann med vinden och det är helt plötsligt söndag. piercingsöndag. utan piercing. min plan var att sticka hål på tungan idag men nehänej, så blev det bara inte, jag vet inte varför. men det kommer!
julias fest blev myspysig med ashärligt folk och rosé&fanta och lördagkvällen spenderades med knytismiddag hos Jessica och sen fest hos mimmi. sjuuukt roligt, men idag är jag ganska slut. film, rabarberpaj och mys hemma ikväll är som grädde på moset på denna fina helg.


Julia arton år

NewYork

empire state of mind, part2 - Alicia Keys

Give me everything you’ve got, ‘Cause I am ready now, to live, love, die while our hearts still beat as one

jag mår så jävlatoppenhelvetesunderbart bra!! solen lyser, makeuplektion klockan 3 och ikväll 18års partaj för älsklingsjulia. nu ska jag packa ihop lite skit och sen äventyra till kärrtorp och världens finaste vänner, världens finaste dag.

230377281_0680c8b0af_large
weheartit

Kristallklart 00.23

Klarvaken. Tankspridd. Förvirrad. Förkrossad. Tänker på sommaren. Var, när, hur, varför. Händelser. Planering. Pengar och boende och tid. Tid ja, skolavslutning nästa torsdag. Den tionde. Imorgon partyparty. All in. Mycket folk, mycket fint folk. Måste Tagga, ladda batterierna. Hopplöst..

en liten vit



från kjol till klänning på mindre än en timme.

tankeställare


we might as well be strangers



solen lyser och alla svenskar är lyckliga. jag och mina tre soulmates har suttit på fik i gamla stan och njutit av massa glass och pratat om livet. sen åkte jag hem, köpte jag en halv melon och träffade Carro, och nu har vi legat och stekt i en annan del av sköndal. jättejättehärligt. kysssss


sommarplåga


good times - Roll Deep

update

och juste, för att upplysa alla om min vårrusetupplevelse så var det verkligen en upplevelse! tjugotusen kvinnor mellan 10-90 gjorde friskisochsvettis rörelser på enochsamma gång och tog sig igenom den halvmilslånga banan vid universitetet. jag hörde Carolina Gynnings röst, såg Peter siepen i zebrarandiga leggings och Malou ( i nyhetsmorgon(???) ) blev min joggingkompis, tyyyp.

jag och mamma hamnade för övrigt i "strosa"-gruppen bland barnvagnar och stavgångare, men det var kul det med. peaceee

http://na.se/image_processor/1.452768.1242331426!image/3659571764.jpg_gen/derivatives/468w/3659571764.jpg

As many times as I blink I think of you tonight

jag har varit i skolan idag, vilket jag tycker för en gångs skull inte var ett helvete. vi spelade lite boule, solade och hade text. sen hämtade jag barn och missade både tvärbanan och bussen på hemvägen och fick vänta i två evigheter. så nu är jag lite trött och hopplös. senare ska jag träffa finaste Caroline, det gör mig lite lycklig


ibland vet jag inte vad jag tänker

Tumblr_l2wx666ybn1qa13cao1_400_large


around the world


om tre timmar ska jag svettas som ett djur iklädd fula träningsbyxor och en aptröja, hurtiga jag och min hurtiga mamma ska springa vårruset. hurthurt. hejhopp, nu måste jag tagga!

RSS 2.0