du lär väl lämna snart och här står jag kvar

idag är en mellandag. ganska bra dag. ganska tidig morgon, ganska trög skoldag, ganska trött eftermiddag. ganska, mellan, sådär, medelmåttig, halvtråkig dag helt enkelt. tänkte tillochmed gå och träna med julia, men vi sket i det och ska gå och hyra film med marika istället. och köpa godis. och helt plötsligt blev kvällen lite bättre.


ibland


birthday


grattis på födelsedagen baby, äntligen är du också arton (:

onsdag


september

old times


balen i 9:an. herregud vad länge sen. snygga vi var.

streetstyles

Tumblr_l9beskvawi1qzd0s7o1_500_largeImg_9532_large151858_980_largeFunda01_large150785_980_large

skulll


tisdag

projektarbete. friskis&svettis. promenad med pressbyrånkaffe o choklad. hämta barn. leka affär. äta pannkakor. åka hem. byta om till mjukisar. dega i soffan. mmmmhhh. sovmorgon imorgon dessutom. vilken lyxxx


It's up to you


lelove


måndag


kort skoldag som fortsatte här hemma med Julia och vaniljlatte, desperat letandes efter information om knark och brasilien. julia gick nyss och jag är aldeles för trött för att plugga själv så nu ska jag ta det lugnt tills jag ska på boxning ikväll. slog precis på tv:n och till min lycka var det sällskapsresan på ettan. yeyeeey.

it's not me, it's you



You're beautiful but you don't mean a thing to me anymore..

life


icanread

happiness



sitter och tittar på alla tågluffsbilder. dör lite. skrattar för mig sjäv. tänker på hur kul vi hade. hur lycklig jag var. bästa tre veckorna. Bästa tre veckorna.

.


SUNDAY

heeeej sömntutor. barnvaktandet gick strålande och jag har varit vaken sedan halv sju! känn på den. efter x antal kaffe är jag faktiskt relativt pigg (rålögn, jag är stendöd) och ska åka till farsta med min far för lite shopping och gym. innan ska jag bara äta tigerkaka och dricka mer kaffe. mmmhhhm.


sometimes

2lo42v6

Take only what you need from me





INDESTRUCTIBLE

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

with my head in the clouds


Tumblr_l8yd46oamc1qzoln3o1_500_large




love the way you lie

god morgon solstrålar! jag är vaken sen elva och har suttit och ätit frukost i halvsolen med papa. igår gästade jag, caroline och Johanna nype och drev omkring i vår egna fredagsfestbubbla. stapplade hem runt fyra och deckade mer eller mindre direkt. idag ska jag vara barnvakt. tveksamt om det ska bli roligt med skrikande barn i 12 timmar framöver. tveksamt.


dum av dig

fet älska på den här ..

for a change


Those were yesterdays feelings

börjar om på nytt,
tumblr.com

dött

vet inte om jag orkar lägga ner tid här. nu. kanske imorgon. någon annanstans. har annars varit en fin helg. lite av allt. som alltid. jag gillare. pussss



firework


nu är det fredagsmys med karamellkungen och katy perry. ikväll är det the terminal, the carnivales och feeeest. tjiiiiing


oskar linnros.

http://images.bubbleroom.se/data/blog/changes-502-2.jpg
changes

.


once upon a time

idag har varit en glad dag. även fast den var späckad med lektioner och disskussioner om etik, moral och vad som händer när vi dör har jag har ändå gått runt i en lycklig bubbla, till och med regnet som öste ner såg fint ut. kanske var det för att jag slapp gå ut och få slickat hår och blöta fötter, men det hade nog ändå inte förstört min dag. efter skolan drog jag och julia en runda på stan med varsin takeaway-latte fastklistrad i handen. vitt nagellack och en XL-kofta fick jag med mig hem. Alldeles lagom nöjd.

Nu ska jag titta Sexandthecity och njuta av att det är fredag imorgon. jag älskar fredagar!


H&M Magazine. Arizona dream



jag dör. jag vill ha allt. och allt är slutsållt. speciellt jackan i skinn med pälsdetaljer. grrww. jag skulle döda för den. H&M har lyckats en en gång.

There's no last chance to never mess it up again

Sammetslen underbar jävla röst. man vill bara höra mer och mer och mer. han kan gärna få komma hem till mig  och jag skulle kunna bara sitta och titta på honom, jag ryser. vilken man!
hothothot, Looove it!


I'd rather be with you



lyssnar på Joshua Radin och drömmer om sol, värme och sommar.

if I had you

uppstigning 09.30. pannkakor med sylt. hårkaos. försenad buss. planering av studentskiva. mediakommunikation. lax med mackaroner. regn. etik och livsfrågor. djupa diskussioner om politik och kungar. elefanter och kameler i sköndal. cykeltur. och nu sitter jag och undrar vad jag ska hitta på. om 40 minuter börjar fångarna på fortet.. alltid något!


we like it a lot

gaaaaaah, världens bästa julia har blivit brunett och det blev sjuuuukt snyggt.




RSS 2.0